Vloerrenovatie beuken parketvloer SVB in Groningen

Vloerrenovatie beuken parketvloer SVB in Groningen

De beuken parketvloer in het restaurant van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in Groningen is weer als nieuw. Het restaurant wordt drukbezocht door de vele werknemers. Naast dat de vloer veel wordt belopen, worden ook stoel- en tafelpoten vele malen verschoven. Beschadigingen zijn niet te voorkomen. Door periodiek onderhoud is het mogelijk om de levensduur van een houten vloer of parket vloer te verlengen.

Vloerrenovatie beuken parket

Bij SVB hebben we een complete vloerrenovatie uitgevoerd. De vloer is eerst grondig geschuurd. Alle naden en kieren tussen het hoogkant van het beuken parket zijn opgevuld. Vervolgens is de vloer in de lak gezet. Voor het lakken is gebruikgemaakt van een hoogwaardige projectlak. Deze lak is UV-bestendig (het parket vergeeld niet door zonlicht) en heeft een hoge slijtvastheid. Een zeer duurzame lak is zeker aan te raden voor parket-, eiken- en hardhouten vloeren en trappen die intensief worden belast.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.