Bamboe vloerrenovatie bij Rijkswaterstaat in Assen

Vloerrenovatie van een bamboe vloer voor Rijkswaterstaat in Assen

Voor Rijkswaterstaat in Assen hebben we de bamboe vloeren en trappen mogen renoveren. In het gebouw komen veel mensen over de vloer. Door het vuil dat van buiten wordt meegenomen en het vele lopen hebben de vloeren en trappen veel te verduren. Gezien de grote oppervlakte is de vloerrenovatie in twee fasen uitgevoerd. Alle vloeren en trappen zien er weer als nieuw uit en kunnen er weer jaren tegenaan.

Bamboe vloer

Bamboe vloeren in huis en op het werk lijkt een nieuwe trend te worden. Voor elke situatie en budget is een geschikte vloer te leggen. Naast dat een bamboe vloer een mooie uitstraling heeft, is het ook nog eens een milieuvriendelijk product. Bamboe is geen boom, zoals de meeste houten vloeren, maar het is een grassoort. Ook nog eens een heel stevig grassoort. Bamboe vloeren zijn daarom sterk en hebben een zeer lange levensduur. De vloeren zijn ideaal voor ruimtes die intensief worden gebruikt

Werkwijze vloerrenovatie bamboevloer

De bestaande bamboe vloer hebben we eerst goed geschuurd, zodat de vloer weer mooi egaal was. Daarna hebben we gecontroleerd of we de vloer, daar waar nodig, moesten pappen. Pappen is het vullen van de naden en de kieren in de vloer. Vervolgens hebben we de vloer afgewerkt met een laksysteem bestaande uit drie lagen (oplosmiddel vrij).

Meer weten?

Meer informatie over bamboe vloeren ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.