Vloeronderhoud marmoleum MFA Opwierde

Vloeronderhoud marmoleum MFA Opwierde

In het MFA-gebouw Opwierde in Appingedam hebben we in één week tijd de marmoleum vloeren van de openbare en christelijke school en de kinderdagopvang van periodiek onderhoud voorzien. Jaarlijks onderhoud is noodzakelijk, aangezien vloeren in een school veel te verduren hebben. Met name zand zorgt voor extra slijtage.

Periodiek onderhoud behoudt de visuele uitstraling van het marmoleum. Daarnaast verlengt het de levensduur van de vloer.

Schoolvakanties zijn een uitstekend moment om de vloeren van onderhoud te voorzien. De lokalen kunnen we gemakkelijk in- en uitruimen en er is alle tijd om de vloeren te laten drogen.

Tip vloeronderhoud marmoleum

Plaats altijd inloopmatten bij de buitendeur, zodat inloop van zand minimaal blijft. Op de matten blijft veel zand achter. Laat de matten wel meerdere malen per jaar reinigen. De matten van MFA Opwierde reinigen wij zes keer per jaar middels ons TRUCKMOUNT-systeem

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.