Vloeronderhoud marmoleum Interschool Ter Apel

Vloeronderhoud marmoleum Interschool Ter Apel

Opdracht: Vloeronderhoud marmoleum – strippen en conserveren.

Voor de Interschool in Ter Apel hebben we de bestaande marmoleum vloeren gestript en geconserveerd. Hierbij zijn twee polymeerlagen (beschermende coating) aangebracht.

Het gebouw moest in een korte periode in gebruik worden genomen. Daardoor was er niet voldoende tijd om de marmoleum vloer van een basisbehandeling te voorzien. Bij dit type vloer is deze behandeling altijd aan te bevelen.

De basisbehandeling zorgt ervoor dat de marmoleum vloeren gemakkelijker en beter schoon te maken zijn, hierdoor behoudt de vloer een mooie uitstraling. Bovendien wordt door de beschermende lagen coating de levensduur van de vloer verlengd.

Na het onderhoud dient de vloer één nacht te drogen. De volgende dag mag er weer op worden gelopen en kunnen de vertrekken worden ingeruimd.

Tip vloeronderhoud marmoleum

Plaats altijd stoelglijders onder de stoelpoten en leg inloopmatten bij de deur(en). Op deze manier voorkomt u strepen en veel vuil van buiten. U heeft langer plezier van een mooie vloer!

Vloervernieuwing.nl mag vanaf heden periodiek het vloeronderhoud van de marmoleum vloeren in de Interschool verzorgen.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.