Betonvloer en klinkervloer monumentale boerderij

Vloeren gesaneerd in een monumentale boerderij in Vries

In een verbouwde monumentale boerderij hebben we diverse werkzaamheden aan de vloeren mogen uitvoeren. Een fantastisch project met een prachtig eindresultaat!

Betonvloer: 2K pu-coating

De betonvloer die in de boerderij is gestort, hebben we voorzien van een transparante en zeer matte 2K pu-coating. Om de coating te kunnen aanbrengen, moet de vloer eerst worden gesaneerd en uitgevlakt. Daarna wordt de vloer geïmpregneerd. Vervolgens kan de 2K pu-coating worden aangebracht.

2K pu-coating biedt optimale bescherming aan de betonvoer. De vloer is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. Een betonvloer geeft ruimtes een industriële look and feel en is op dit moment een ware trend.

Klinkervloer saneren en impregneren

Daarnaast is de klinkervloer gesaneerd en voorzien van een kleurverdiepende impregneer. Het impregneren van natuurstenen verlengt de levensduur van de vloer. De poriën van de stenen worden opgevuld, waardoor een vuil- en waterafstotend beschermlaag ontstaat. De klinkervloer is optimaal beschermd en gemakkelijk te onderhouden.

Voordelen vloer impregneren

  • Vuil- en water afstotend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verlengt de levensduur

Inloopmatten Interface Barricade

Om zo veel mogelijk vuil buitenshuis te houden, zijn bij de buitendeuren entreezones geplaats. Binnen is de entree voorzien van tapijt / inloopmat van het merk Interface Barricade. Het merk staat voor duurzaamheid en bestaat voor een deel uit gerecyclede materialen. De inloopmatten zijn gefabriceerd van 100% BCF solution-dyed polyamide. Vuil van buiten wordt direct in de mat opgenomen, waardoor de kans op beschadigingen aan de vloer(en) aanzienlijk wordt verkleind.

Voordelen inloopmatten Interface Barricade

  • Neemt bijna 100% vuil, regen en modder op.
  • Slijtvast.
  • Onderhoudsvriendelijk.
  • Functioneel.
  • Stijlvol.

Inloopmatten Emco

Buiten hebben we borstelmatten van Emco neergelegd. Emco biedt hoogwaardige kwaliteit en innovatieve oplossingen. De matten zijn uitermate functioneel en volledig op maat te maken. In de matten zijn cassetteborstels en rubberen inlagen bevestigd. De borstels verwijderen grof vuil gemakkelijk van de schoenen. De inlagen zijn slipvast en weersbestendig.

Inloopmatten bieden optimale bescherming voor elke vloer.
Vermijd vuil én bespaar op reinigingskosten!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.