Onderhoud van linoleum vloeren in verpleeghuis

Veendam - grootschalig onderhoud van linoleum vloeren in verpleeghuis

Vloeronderhoud verlengt de levensduur van de vloer. Zeker als het gaat om vloeren in openbare gebouwen of ruimtes waar veel mensen lopen. Deze vloeren hebben veel te lijden, zo ook de vloeren in een verpleeghuis in Veendam.

Vloeronderhoud linoleum en hout

Voor deze opdrachtgever hebben we diverse vloeren, waaronder linoleum, hout en steen, van onderhoud voorzien. Dagelijkse lopen hier vele werknemers en bewoners (met een rollator of rolstoel) door het gebouw. Strepen door schoenzolen en wielen, maar ook  beschadigingen door de hulpmiddelen komen veelvuldig voor. Ondanks dat bij de buitendeuren inloopmatten liggen, blijft vuil aan schoenen en wielen zitten. Dit vuil kan voor krassen zorgen.

Stralende vloeren

De verschillende vloeren vragen elk om een eigen onderhoudsprogramma, zoals schuren, lakken, polijsten en aflakken. De werkzaamheden worden door meerdere medewerkers, met ieder hun eigen expertise, uitgevoerd. Het eindresultaat: stralende vloeren die er als nieuw uitzien!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.