Tapijtreiniging verzorgingstehuis Drenthe

Tapijtreiniging sproei extractie Prochem Everest Truckmount Drenthe verzorgingstehuis

Vandaag hebben we met onze Prochem Everest Truckmount bij een aantal opdrachtgevers in de provincie Drenthe het tapijt gereinigd. Bij een verzorgingstehuis doen we dat periodiek. Hier verzorgen we groot vloeronderhoud. Waar veel mensen wonen en werken hebben vloeren veel te lijden.

Tapijtreiniging met Truckmount

Met de Prochem Everest Truckmount zijn we in staat tapijtreiniging uit te voeren waarbij zelfs vuil en vlekken die diep in het tapijt zijn gaan zitten, worden verwijderd. De levensduur van het tapijt wordt hierdoor verlengd. Na de reinigingsbeurt zien de vloeren er weer als nieuw uit (schoon en fris).

Periodiek tapijt reinigen

Tapijtreiniging voeren wij bij veel van onze opdrachtgevers – bedrijven en instellingen – over het algemeen periodiek uit. Of het nu gaat om groot of klein vloeronderhoud voor ons en onze Truckmount is geen vlek te gek!

Wilt u dat we ook bij u langskomen voor periodiek tapijtreiniging?
Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.