Tapijt reinigen in het stadhuis van Assen

Tapijt reinigen in het stadhuis van Assen

Onlangs hebben wij op het Stadhuis in Assen een periodiek reiniging van de vloerbedekking uitgevoerd.

Na installatie van de vloerbedekking hebben wij destijds een oplevering gedaan om het bouwvuil uit de vloerbedekking te verwijderen. De gekozen vloerbedekking betreft tapijt op basis van tegels van het merk DESSO. Het type tapijttegel, Airmaster, zorgt voor een gezonder binnenklimaat.

De wijze waarop de luspool van de vloerbedekking is opgebouwd zorgt ervoor dat de lucht gereinigd wordt door de circulatie in de ruimtes. De “open” structuur van de pool van de tegel zorgt er echter wel voor dat deze periodiek gereinigd dient te worden. Na reiniging zijn de vlekken verwijderd en is de algehele looppad vervuiling ook niet meer zichtbaar.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.