Tapijt reinigen diepte- en oppervlaktereiniging

Tapijt reinigen diepte- en oppervlaktereiniging in Stadskanaal

Tapijt reinigen behoort tot onze specialisaties. Dagelijks komen we bij opdrachtgevers over de vloer voor tapijtreiniging, zo ook bij een particuliere klant in Stadskanaal. Hier hebben we een grondige dieptereiniging uitgevoerd middels de sproei extractiemethode. Het tapijt is gereinigd met zuiver water van 70 graden Celcius. Deze methode heeft een sterke zuigkracht die het diepgelegen vuil uit het tapijt verwijdert.

Tapijt reinigen met Bonnet-methode

Vervolgens is de oppervlakte van het tapijt gereinigd en afgewerkt middels de ‘Bonnet-methode’. Dit wordt ook wel ‘padreiniging’ genoemd. Bij deze methode wordt een koolzuur neutraal reinigingsvloeistof (milieuvriendelijk) verwarmd en onder druk aangebracht op het tapijt. Een eenschijfsmachine borstelt vele koolzuurbelletjes in het tapijt. Door over het tapijt te wrijven en de warmte laat het vuil gemakkelijk los. De borstel zorgt er tevens voor dat het tapijt weer mooi omhoog gaat staan.

Voordelen tapijt reinigen met Bonnet-methode

  • Snelle droogtijd
  • Ideaal voor tussentijdse tapijtreiniging

Tapijt harken

Na het reinigen is het tapijt geharkt en is karton gelegd onder de poten van het meubilair. Als het tapijt droog is, kan het karton worden verwijderd.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over tapijt reinigen contact met ons op via het telefoonnummer 0599650299 of vul ons contactformulier in.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.