Bourtange Tapijt dieptereiniging bij de gasterije

Tapijt dieptereiniging bij de gasterije in de vesting van Bourtange

Bourtange, een unieke plek. Midden in de vesting bestaat de mogelijkheid tot overnachten in de Gasterije. Er zijn 12 logementen bij de Gasterije en na een heerlijke nacht slapen in de vesting kan men terecht voor een ontbijt in de ontbijtzaal. Zo nu en dan wil er nog wel eens iets op de grond vallen en in Bourtange houden ze van een zuiver schone vloerbedekking.

Met behulp van onze truckmount reinigen we de vloerbedekking op druk met heet water en zuigen het water zonder stilstand direct weer op.

De vloerbedekking wordt werkelijk doorgespoeld en ook de meest hardnekkige vlekken worden hierdoor verwijderd. Nadien impregneren wij de vloerbedekking voor een optimaal resultaat en daarmee een duurzaam beschermde vloerbedekking.

Bourtange overnachten

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.