Reinigen entree aan Veenkade in Veendam

Stoep van woonzorgcentrum van Meander in Veendam in de coating

Het reinigen van entrees en deurmatten (inloopzones) doen we voor veel bedrijven en instellingen. We voeren deze onderhoudswerkzaamheden veelal periodiek uit. Een schone, frisse entree is een visitekaartje voor elke onderneming of instelling.

In Veendam hebben we een loading dock inclusief een trap en een buitenmat gereinigd. We reinigen altijd met een hoge drukspuit onder gepaste druk. Op deze manier voorkomen we dat de ondergrond niet beschadigd.

Na het reinigen brengen we vaak een anti alg- en mosmiddel aan. Deze micro-mechanismen nestelen in poriën van stenen en tegels. Zij zorgen ervoor dat jouw mooie entree of terras groen uitslaat. Daarnaast zijn de tegels heel kwetsbaar. De kans is groot dat er naar verloop van tijd scheuren in de tegels ontstaan. Dat is zonde! Zeker als het kostbare natuursteen tegels zijn.

Wil je jouw entree of deurmatten laten reinigen? Voor ons is geen vlek te gek. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.