Reinigen entree aan Veenkade in Veendam

Stoep van woonzorgcentrum van Meander in Veendam in de coating

Het reinigen van entrees en deurmatten (inloopzones) doen we voor veel bedrijven en instellingen. We voeren deze onderhoudswerkzaamheden veelal periodiek uit. Een schone, frisse entree is een visitekaartje voor elke onderneming of instelling.

In Veendam hebben we een loading dock inclusief een trap en een buitenmat gereinigd. We reinigen altijd met een hoge drukspuit onder gepaste druk. Op deze manier voorkomen we dat de ondergrond niet beschadigd.

Na het reinigen brengen we vaak een anti alg- en mosmiddel aan. Deze micro-mechanismen nestelen in poriën van stenen en tegels. Zij zorgen ervoor dat jouw mooie entree of terras groen uitslaat. Daarnaast zijn de tegels heel kwetsbaar. De kans is groot dat er naar verloop van tijd scheuren in de tegels ontstaan. Dat is zonde! Zeker als het kostbare natuursteen tegels zijn.

Wil je jouw entree of deurmatten laten reinigen? Voor ons is geen vlek te gek. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.