Vloerbedekking gereinigd bij Sealteq

Vloerbedekking reinigen bij Sealteq in Stadskanaal

“Waardevolle civieltechnische, infrastructurele en industriële installaties beschermen en behouden, dat is waar SealteQ als groep voor staat. Met een nationale en multidisciplinaire aanpak en een regionale verankering van specialistische bedrijven hebben wij in de afgelopen veertig jaar een vooraanstaande positie in de markt verkregen. Met een gemotiveerd team van 150 specialisten verzorgen wij onze diensten.

Gedurende de bouw van ons nieuwe hoofdkantoor zijn wij in aanraking gekomen met Vloervernieuwing.nl. Vervuiling in de vloerbedekking diende snel en vakkundig verwijderd te worden.

Snelle reactietijd, gedegen advies en perfecte resultaten hebben ons doen kiezen voor de dienstverlening van Vloervernieuwing.nl.

Samenvattend: Perfecte Service.”

Martin van der Leest
Algemeen Directeur
Sealteq Group

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.