Schoonloopmatten en droogloopmatten van Hunzehuys in Borger gelegt

MFA Het Hunzehuys in Borger voorzien van entreematten voor buiten.

MFA Het Hunzehuys in Borger mochten we een paar weken geleden voorzien van entreematten voor buiten. Ook wel schoonloop-, borstel- of schraapmatten genoemd. Vorige week mochten onze mannen binnen inloopmatten leggen, de zogeheten droogloopmat.

Om lang plezier te houden van de vloer adviseren wij altijd een goede inloopzone te laten plaatsen, zeker als er veel over de vloer wordt gelopen.

DROOGLOOPMATTEN VS SCHOONLOOPMATTEN

Wat is nu het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat?

Een schoonloopmat is gemaakt van nylon en zeer geschikt om schoenzolen schoon te schrapen. Je kunt een goede schoonloopmat herkennen aan de sterk gedraaide kunststof vezels. Hierdoor blijft de pool rechtop staan en kan zand en vuil in de mat zakken.

De droogloopmat is gemaakt van katoen, dat voor een uitstekende drogende werking zorgt. We raden aan deze mat regelmatig te stofzuigen. Voetstappen zorgen ervoor dat de katoenen pool vaak plat ligt. Hierdoor zal het vuil niet in de mat zakken maar bovenop de mat blijven liggen. Om de werking van de droogloopmat te behouden, raden we aan om deze periodiek te laten reinigen en impregneren.

Zowel droogloopmatten als schoonloopmatten zijn in verschillende kleuren/designs, afmetingen en materialen verkrijgbaar. Onze vloerenexpert komt graag over de vloer om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.