Borger Schoon- droogloopmatten in Hunzehuys gelegd

MFA Het Hunzehuys in Borger voorzien van entreematten voor buiten.

MFA Het Hunzehuys in Borger mochten we een paar weken geleden voorzien van entreematten voor buiten. Ook wel schoonloop-, borstel- of schraapmatten genoemd. Vorige week mochten onze mannen binnen inloopmatten leggen, de zogeheten droogloopmat.

Om lang plezier te houden van de vloer adviseren wij altijd een goede inloopzone te laten plaatsen, zeker als er veel over de vloer wordt gelopen.

DROOGLOOPMATTEN VS SCHOONLOOPMATTEN

Wat is nu het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat?

Een schoonloopmat is gemaakt van nylon en zeer geschikt om schoenzolen schoon te schrapen. Je kunt een goede schoonloopmat herkennen aan de sterk gedraaide kunststof vezels. Hierdoor blijft de pool rechtop staan en kan zand en vuil in de mat zakken.

De droogloopmat is gemaakt van katoen, dat voor een uitstekende drogende werking zorgt. We raden aan deze mat regelmatig te stofzuigen. Voetstappen zorgen ervoor dat de katoenen pool vaak plat ligt. Hierdoor zal het vuil niet in de mat zakken maar bovenop de mat blijven liggen. Om de werking van de droogloopmat te behouden, raden we aan om deze periodiek te laten reinigen en impregneren.

Zowel droogloopmatten als schoonloopmatten zijn in verschillende kleuren/designs, afmetingen en materialen verkrijgbaar. Onze vloerenexpert komt graag over de vloer om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.