PU coating & PVC vloer in hotel restaurant Bieze

Saneren en aanbrengen van een pu coating op een pvc vloer in hotel restaurant Bieze te Borger

In Hotel Restaurant Bieze te Borger begon een belangrijk project: het renoveren van de PVC-vloer. Na jaren van gebruik begon de vloer tekenen van slijtage te vertonen. Om dit aan te pakken, werd besloten om een nieuwe laag aan te brengen in de vorm van een speciale PU-coating.

Het proces begon met het grondig reinigen en repareren van de vloer. Vervolgens werd de PU-coating gelijkmatig aangebracht met gespecialiseerde apparatuur. Deze coating beschermt de vloer tegen slijtage en krassen, wat essentieel is in een druk hotel-restaurant. Bovendien zorgt het voor een strak en gemakkelijk schoon te houden oppervlak, wat de hygiëne bevordert.

Een ander voordeel van de PU-coating is de snelle droogtijd, waardoor de ruimte snel weer in gebruik kan worden genomen. Dit minimaliseert de verstoring van de dagelijkse activiteiten in het hotel-restaurant. Bovendien is de vloer met de nieuwe coating eenvoudig te onderhouden, wat de kosten op lange termijn verlaagt.

Al met al was het project van het renoveren van de PVC-vloer met een PU-coating een succes. De vloer ziet er niet alleen weer als nieuw uit, maar is ook beter beschermd tegen dagelijkse slijtage, waardoor de levensduur ervan wordt verlengd.

 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.