Renovatie bamboe visgraat parket

Renovatie bamboe visgraat parket Bij de Antea groep in Heerenveen

De betoverende transformatie van het bamboe visgraat parket is nu in volle gang als onderdeel van de grootschalige renovatie van het Antea Groep-pand in Heerenveen, uitgevoerd in opdracht van IEDEMA. Met passie en vakmanschap vernieuwen wij circa 700m2 bamboe visgraat Tapis. Elke plank wordt liefdevol behandeld, voorzien van de nodige aanhalingen en vervolgens met precisie afgewerkt met de hoogwaardige Pallmann Pall-X 98 project lak.

Deze omvangrijke renovatie wordt zorgvuldig in twee fases uitgevoerd, waarbij wij tussen de stappen de vloer volledig beschermen met Primacover. Niet alleen de vloeren, maar ook de trappen ondergaan een ware metamorfose: schuren en lakken van de treden, zowel het vooraanzicht als het bovenaanzicht, en het aanbrengen van nieuwe rubbers in de treden. Een symfonie van vakmanschap en toewijding, waarin elk detail de glans van vernieuwing reflecteert.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.