Reiniging inloopmatten openbare schoolgebouwen

Reiniging inloopmatten schoolgebouwen gemeente Westerwolde

Voor het reinigen van matten maken we gebruiken van de zogenaamde methode dieptereiniging. Dit is een grondige reiniging, waarmee we het diepste vuil in matten en vloerbedekking verwijderen. Bij projecten waar we vele vierkant meters dienen te reinigen, maken we gebruik van de Truckmount.

De Truckmount is een unit die in een van onze bussen is gemonteerd. Deze unit sluiten we aan op de wateraansluiting. Vervolgens wordt het water opgewarmt. Onder regelbare druk wordt het water in de matten of vloerbedekking geïnjecteerd en direct met veel kracht weer afgezogen. Op deze manier wordt zelfs het kleinst vuildeeltje uit de mat/vloerbedekking gezogen.

Wist je dat?

  • Een inloopzone circa 70% vuil van buiten opneemt?
  • Slijtage van de vloer over het algemeen wordt veroorzaakt door zand?
  • Vloerbedekking in hoge mate de kwaliteit van het binnenklimaat bepaalt?
  • Stof in vloerbedekking veel ziektekiemen en allergenen bevat?
  • Deze door het lopen zich verspreiden in de ruimte?

 

In het onderstaande filmpje is te zien hoe we een inloopmat reinigen (het geluid staat nogal hard!).

 

 

 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.