Onderhoud inloopmatten bij verzorgingshuizen

Periodiek onderhoud inloopmatten bij verzorgingshuizen

Inloopmatten reinigen: periodiek onderhoud Stadskanaal en Vlagtwedde

Bij diverse klanten komen we periodiek langs om de inloopmatten te reinigen. Dit keer hebben we de verzorgingshuizen in de gemeente Stadskanaal en Westerwolde aan gedaan. Evenals bij andere openbare gebouwen lopen ook in verzorgingshuizen veel werknemers en bewoners, al dan niet met een rollator of een rolstoel, in en uit. De vloeren hebben hier veel te verduren. Inloopmatten zorgen voor de nodige bescherming.

Inloopmatten reinigen

Veel krassen en beschadigingen worden door vuil veroorzaakt. Inloopmatten zorgen ervoor dat vuil van buiten zo veel mogelijk van de schoenen worden verwijderd. De matten dienen dan ook regelmatig te worden schoongemaakt. Door te stofzuigen wordt het meeste vuil uit de inloopmatten gezogen. Wil je de matten goed reinigen, dan is een dieptereiniging nodig. Daarvoor komen wij langs met de truckmount.

Reinigen met truckmount

De truckmount is een apparaat dat we op onze werkbus aansluiten. Hierdoor hebben we voldoende vermogen om met maximale waterdruk de inloopmat te reinigen. Het water heeft een hoge temperatuur, waardoor vuil snel en doeltreffend wordt verwijderd.

Door de inloopmatten periodiek te reinigen, blijven de matten – maar ook de vloeren – in een goede staat.

Voordelen inloopmatten reinigen door Vloervernieuwing.nl:

  • Snel en doeltreffend reinigen
  • Milieuvriendelijk reinigen
  • Gecertificeerd personeel

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.