Parketvloer renoveren in Veendam

Eiken parketvloer renoveren in Veendam

Deze eiken hoogkant parketvloer van circa 900 vierkante meter hebben we mogen renoveren. Een parketvloer renoveren is een project dat uit verschillende fasen bestaat. Allereerst hebben we alle loszittende vloerdelen gerepareerd en vervangen. Daarna hebben we de vloer geschuurd. Alle naden en kieren zijn opgevuld. Voor het afwerken van de vloer is Pallmann 2k ergo-olie gebruikt.

Onderhoud parketvloer

Een olie zorgt ervoor dat een parketvloer, maar ook een houten vloer, zijn natuurlijke uitstraling behoudt. Een vloer die dagelijks veel wordt belast, zoals de parketvloer van onze opdrachtgever, heeft veel te verduren. Periodiek onderhoud (afhankelijk van de vervuilingsgraad van de vloer) is dan ook zeker aan te raden. Dit verlengt de levensduur van de vloer.

Pallmann 2k ergo-olie

Pallmann 2k ergo-olie is een oplosmiddelvrije olie-wascombinatie die snel, gemakkelijk en comfortabel is aan te brengen op grote oppervlakken. De olie dient te worden aangebracht met een speciale wisser – de zogenoemde Magic Oil Applicator -, welke uitermate geschikt is voor onze ergonomische werkmethode.

Voordelen van Pallmann 2k ergo-olie

  • Zeer geschikt voor impregneer- en oppervlaktebehandelingen van geschuurde en intensief belaste parketvloeren, vloerplanken, houten vloeren, kopshout, meerlaags parket en parket op vloerverwarming.
  • Droogt zeer snel
  •  Antislip
  • 100% oplosmiddelvrij

Meer weten over parketvloer renoveren?

Meer informatie over parketvloer renoveren ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.