Nieuwe inloopmatten entree gemeentehuis Delfzijl

Nieuwe inloopmatten entree gemeentehuis Delfzijl

De inloopmatten bij de entree van meerdere organisaties in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland worden periodiek door ons met de Truckmount gereinigd. In het gemeentehuis in Delfzijl mochten we de matten vervangen. De entree van het ligt er weer prachtig bij.

Werkwijze inloopmatten plaatsen

De oude inloopmatten zijn mechanisch verwijderd. Vervolgens hebben we de ondervloer geschuurd. Na het schuren is een antislipmat over de vloer gerold. Deze mat zorgt ervoor dat de nieuwe inloopmat niet kan glijden, maar ook dat de inloopmat gemakkelijk kan worden vervangen.

Inloopmatten reinigen

Ook deze inloopmatten zullen wij 4 à 5 keer per jaar voorzien van een dieptereiniging met de Truckmount. De Truckmount is de meest krachtige sproei-extractiemachine om tapijten te reinigen. Na elke reinigingsbeurt lijkt het alsof er nieuwe matten zijn geplaatst.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.