Nieuwe inloopmatten entree gemeentehuis Delfzijl

Nieuwe inloopmatten entree gemeentehuis Delfzijl

De inloopmatten bij de entree van meerdere organisaties in de provincie Groningen, Drenthe en Friesland worden periodiek door ons met de Truckmount gereinigd. In het gemeentehuis in Delfzijl mochten we de matten vervangen. De entree van het ligt er weer prachtig bij.

Werkwijze inloopmatten plaatsen

De oude inloopmatten zijn mechanisch verwijderd. Vervolgens hebben we de ondervloer geschuurd. Na het schuren is een antislipmat over de vloer gerold. Deze mat zorgt ervoor dat de nieuwe inloopmat niet kan glijden, maar ook dat de inloopmat gemakkelijk kan worden vervangen.

Inloopmatten reinigen

Ook deze inloopmatten zullen wij 4 à 5 keer per jaar voorzien van een dieptereiniging met de Truckmount. De Truckmount is de meest krachtige sproei-extractiemachine om tapijten te reinigen. Na elke reinigingsbeurt lijkt het alsof er nieuwe matten zijn geplaatst.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.