Natuursteen vloer kristalliseren

Natuursteen zoeten waaronder graniet, marmer, travertin, hardsteen, leisteen, kwartsiet, zandsteen is voor de levensduur van uw

Een natuursteen vloer kristalliseren doen we bij vloeren die weinig tot geen beschadigingen hebben, maar wel weer wat glans mag hebben. Deze reinigingstechniek wordt veelal periodiek uitgevoerd. Periodiek vloeronderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van de natuursteen vloer wordt verlengd.

Indien de vloer is beschadigd, raden we aan de vloer te laten zoeten en polijsten. Met deze techniek is het mogelijk om slijtageplekken te verwijderen, waardoor de natuursteen vloer er weer mooi egaal uitziet.

Wilt u periodiek uw natuursteen vloer kristalliseren voor een zeer gunstig tarief? Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.