Gevlinderde betonvloer in huis én op het terras

Leeuwarden reinigen en polymeren van een gevlinderd betonvloer

Deze gevlinderde betonvloer, in de woning en op het terras, hebben we voor een particulier in Leeuwarden mogen reinigen en afwerken met een pu-coating. Een betonvloer is op dit moment een ware interieurtrend. Daarnaast is deze vloer ook nog eens gemakkelijk te onderhouden én krasbestendig. Door de jaren heen zal de betonvloer alleen maar mooier worden. Kortom, een ideale vloer!

Betonvloer reinigen

Alvorens we de betonvloer coaten, wordt deze eerst grondig gereinigd. We soppen de vloer flink in met behulp van zachte borstels. Als de betonvloer goed droog is, beginnen we met de afwerking.

Betonvloer afwerken

Voor het afwerken van de betonvloer maken we gebruik van een pu-coating. Pu-coating biedt optimale bescherming aan de betonvoer. De vloer is slijtvast en gemakkelijk te onderhouden. In de meeste gevallen wordt gekozen voor een transparante, matte coating. Het is eveneens mogelijk om een betonvloer van een zijdematte, glans of zijdeglans coating te voorzien.

Betonvloer buiten beschermen

Voor buiten adviseren we om een anti alg- en mosmiddel op een betonvloer aan te brengen. Weersinvloeden en vuil veroorzaken vaak een groene aanslag op het beton. Door een anti alg- en mosmiddel aan te brengen is de aanslag snel en gemakkelijk met (lauw) water te verwijderen. Daarmee wordt de levensduur van de betonvloer vergroot.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.