in Winschoten een mozaïek parketvloer gerenoveerd

In Winschoten een mozaïek parketvloer gerenoveerd.

In Winschoten hebben we onlangs een bijzondere vloer een nieuwe uitstraling gegeven. Het ging om een eikenhouten vloer in het mooie mozaïek.

De vloer had wat liefdevolle zorg nodig, dus gingen we aan de slag. Eerst hebben we de vloer grondig schoongemaakt en alle beschadigingen voorzichtig aangepakt. Vervolgens hebben we de vloer geschuurd totdat hij weer helemaal glad en netjes was, bijna alsof we de vloer een soort knuffel gaven.

Daarna kwam het leuke gedeelte: het vernieuwen van het mozaïekpatroon. We kozen voor mooie eikenhouten planken die we in het mozaïek legden. Het was als het oplossen van een puzzel, maar dan eentje waarbij we een prachtig geheel creëerden.

Nu straalt de vloer weer als nooit tevoren. Het is net alsof de vloer zelf een beetje trots is op zijn nieuwe look. En de klant in Winschoten? Die hebben nu een vernieuwde, warme vloer waar ze met plezier overheen kunnen lopen. Het is geweldig om een stukje magie aan iemands huis toe te voegen door simpelweg een vloer te vernieuwen.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.