Vloer van sporthal in oplosmiddelvrije 2k gezet

In Westerwolde de vloer van sporthal in oplosmiddelvrije 2k gezet

In ter Apel hebben wij voor de gemeente Westerwolde de vloer de van sporthal in oplosmiddelvrije 2k gezet. De bestaande vloer staat al in de olie. Alleen mag men de vloer niet meer met oplosmiddel houdende olie onderhouden. Vandaar dat wij gebruik maken van oplosmiddelvrije 2k olie.

De 2k olie die wij aanbrengen en volledig oplosmiddelvrij is, heeft de zelfde sterke en slijtvaste eigenschappen als die van een oplosmiddel houdende olie!

De vloer wordt eerst door ons geschrobd, na het drogen word de vloer gespoeld om residu te verwijderen. Na het drogen brengen wij “dotsgewijs” de olie aan, deze poetsen wij machinaal in. De reden dat wij kiezen voor het dotsgewijs oliën, is omdat de vloer anders te verzadigd raakt. Onze olie zal na drogen een zijdematte uitstraling hebben i.p.v. hoogglans.

Westerwolde bedankt voor de mooie klus met een totale oppervlakte van ruim 1075m2.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.