Stadskanaal Natuurstenen Bedrijfsvloer behandeld met zeep en opgepoetst

Stadskanaal Natuurstenen Bedrijfsvloer behandeld met zeep en opgepoetst

Bij een bedrijf in Stadskanaal hebben we een matte (gezoet) natuurstenen vloer glanzend gemaakt. Hoe we dat hebben gedaan?

We zijn begonnen met het strippen van de vloer en hebben vuil verwijderd. Vervolgens hebben we de vloer open geschuurd. Dit is alleen mogelijk bij kalkhoudende vloeren.

Daarna volgt een behandeling met kristallisatie poeder. Hiermee verdichten we de vloer om meer glans te verkrijgen. De vloer poetsen we vervolgens in met zeep. Deze zeep zorgt voor een beschermde laag. 

Om het overtollige zeep te verwijderen, spoelen we na met schoon water. Als de vloer droog is, poetsen we de natuurstenen vloer met een high speed machine voor de juiste glansgradatie.

Zoals je ziet hoeft een vloer niet altijd te worden verwijderd/vervangen. Vaak zijn er uitstekende alternatieven. Wij denken graag met je mee!

 

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.