Wit eiken vloer in Stadskanaal prachtig gemaakt

In Stadskanaal een wit eiken vloer weer prachtig gemaakt.

Weer een mooi opdracht uitgevoerd. Een vloerrenovatie mag voor ons team bijna als gewone klus klinken, toch zijn ze prachtig. Niets zo mooi om een oudere verweerde houtenvloer waar tot leven te brengen. De resultaten na de uitgevoerde klus zijn dan ook weer helemaal super.

Bij een dergelijk opdracht beginnen we uiteraard met het schuren, de vloer is hier in drie fasen geschuurd, we starten grof en eindigen met fijn schuurpapier. Als de vloer eerst weer helemaal glad en of vlak is nemen we de frees ter hand en vrezen de vellingkanten weer uit. Deze zitten soms vol vuil, of zijn deels verstopt met lagen olie. Door het uitvrezen zien de vellingkanten er weer als nieuw uit.

De vloer is rondom voorzien van nieuwe plinten. En we hebben de vloer afgewerkt met een natural white 2k olie.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.