Terrazzovloer gereinigd en gekristalliseerd

In Stadskanaal een terrazzovloer gereinigd en gekristalliseerd

In Stadskanaal bij een particulier deze Terrazzo vloer nieuw leven ingeblazen, totale vloer ontdaan van oude lijmresten, gereinigd en gekristalliseerd..

Voor onze mannen is geen uitdaging te groot!

In Stadskanaal zijn onze mannen de uitdaging aangegaan om een oude terrazzovloer (ook wel granitovloer genoemd, echter wordt geen graniet gebruikt maar marmer) te renoveren. Het eindresultaat is fantastisch!

Hoe hebben de mannen deze klus geklaard?

Eerst zijn alle oude lijmresten verwijderd. Vervolgens is de vloer gereinigd en gekristalliseerd. Et voilà... Een prachtig staaltje vakmanschap!

Een paar scheuren in de vloer verraden dat de vloer niet nieuw is. Dit heeft ook weer zijn charmes.

Een terrazzovloer is een sterke, slijtvaste gietvloer. Het zijn vloeren die tegen een stootje kunnen. De oorsprong van deze vloer ligt in Italië. Niet geheel verrassend, aangezien het land over veel marmer beschikt.

Heb jij ook een mooie uitdaging voor onze vloerenspecialisten? Met hun kennis, ervaring én passie voor het vak laten zij ook jouw vloer weer stralen!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.