In Noordwijk een betonvloer gereinigd en in de pu coating gezet!

In Noordwijk een betonvloer gereinigd en in de pu coating gezet!

Eens in de zoveel tijd gaan we wat verder het land in. Ditmaal voor een speciale opdracht waarbij in een gerenoveerde woning een nieuwe betonvloer is gestort. De vloer is op kleur gestort en dit geeft een industriële, maar toch ook chique uitstraling. Als een betonvloer niet wordt na behandeld met bijvoorbeeld een impregneer of een coating dan zal deze op termijn sterk gaan vervuilen. In huiselijke situaties zien we in dit geval veelal vlekken zoals die van wijn, olie, nootjes etc. Vetvlekken zijn erg vervelend.

Door het aanbrengen van een beschermende PU coating maken we de betonvloer leefbaar. De vloer is goed te onderhouden en vet en vuil trekt niet in het beton. De PU coating geeft tevens een mooie egale uitstraling aan de vloer, te verkrijgen in diverse glansgradaties.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.