Houten vloer gerenoveerd en voorzien van 2k lak

Nieuw buinen een houten vloer gerenoveerd en voorzien van 2k lak

In het verleden hebben we met veel zorg een particuliere houten vloer in de woonkamer van Nieuw-Buinen gerenoveerd. De vloer onderging een grondige schuurbewerking om oude afwerklagen te verwijderen en een frisse start te maken. Vervolgens hebben we de vloer behandeld met een kleurverdiepende grondlak, waardoor niet alleen de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren kwam, maar ook de duurzaamheid werd versterkt.

Na deze voorbereidende stappen zijn er twee lagen van hoogwaardige 2k-lak aangebracht. Deze laklagen dienen niet alleen ter bescherming tegen dagelijkse slijtage, maar zorgen ook voor een prachtige, glanzende afwerking. Het resultaat is een vloer die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook bestand is tegen het dagelijkse gebruik.

Of het nu gaat om het herstellen van de oorspronkelijke glans van uw houten vloer of om een volledige make-over, onze renovatiediensten bieden een uitgebreide oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw vloer kunnen transformeren en versterken met onze hoogwaardige renovatietechnieken.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.