Kloosterburen betonvloer in de pu 2k coating gezet

Kloosterburen een betonvloer in de pu 2k coating gezet

In een schuurwoning in Kloosterburen hebben wij een betonvloer welke wij jaren geleden al eens hebben afgewerkt, opnieuw een laag coating gegeven. Elke vloer heeft onderhoud nodig en na geruime tijd de vloer in gebruik te hebben heeft de klant er voor gekozen om een nieuwe laag PU aan te brengen. Op deze manier is de vloer weer helemaal fris en kan hij er weer jaren tegenaan.

Scheurvorming:

Soms wil het nog wel eens dat, ondanks de spanningsgroeven in de vloer, dat er een scheur of meerdere scheuren ontstaan in het beton. Scheuren ontstaat door spanning in het materiaal. Deze spanning ontstaan bijvoorbeeld door het “zetten” van de woning. In oude woningen is de scheurvorming vaak terug te herleiden aan de fundering. Het aanbrengen van een PU maskeert de scheuren niet maar zorgt er wel voor dat ze geconserveerd zijn. Op deze manier kan ook via de scheuren geen vuil in de vloer trekken.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.