Tapijt reinigen in Hooghalen

In Hooghalen tapijt gereinigd in een particuliere woning

In Hooghalen mochten we bij particulieren het tapijt reinigen in meerdere kamers. Hiervoor maken we gebruik van de Truckmount. Met de Truckmount is het mogelijk om een dieptereiniging uit te voeren, waardoor het tapijt grondig wordt gereinigd. Het komt dan ook bijna niet voor dat we een vlek niet uit het tapijt kunnen verwijderen. Niets voor niets zeggen we: “Geen vlek is ons te gek!” Het tapijt bij onze klant oogt en ruikt weer heerlijk fris.

Voordelen tapijt reinigen door Vloervernieuwing.nl:

  • Snel en doeltreffend tapijt reinigen
  • Milieuvriendelijk tapijt reinigen
  • Gecertificeerd personeel
  • Losse vloerkleden reinigen is ook mogelijk

Tapijt reinigen met de Truckmount

Voor het schoonmaken van een tapijt adviseren we altijd een dieptereiniging. Met een dieptereiniging wordt niet alleen de bovenste oppervlak gereinigd, maar ook de onderste lagen van het tapijt. Zeker bij een hoogpolig tapijt kan vuil heel diep zitten.

De Truckmount is een apparaat dat zeer geschikt is om vlekken uit het tapijt te reinigen. Het is een apparaat dat is aangesloten op onze werkbus, waardoor het voldoende vermogen heeft om maximale waterdruk op het tapijt uit te oefenen. De Truckmount zorgt ervoor dat er een uitstekende balans is tussen injecteren en extraheren van het reinigingswater. Doordat het water een hoge temperatuur heeft, wordt vuil snel en doeltreffend aangepakt.

Tapijt reinigen met shampoo

Om het tapijt te kunnen reinigen zepen we het tapijt eerst in met shampoo. De machine geeft precies aan hoeveel shampoo er nodig is. Hierdoor gebruiken we tijdens het reinigen van het tapijt nooit te veel of te weinig shampoo. Indien er te veel shampoo op het tapijt wordt gespoten, wordt het tapijt vettig en zal daardoor weer snel vuil zijn. Bij te weinig shampoo zullen de vlekken niet helemaal uit het tapijt worden gereinigd.

Uw tapijt reinigen?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor tapijt reinigen te bespreken. Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.