Gasselternijveen - Massief eiken vloer gerenoveerd

In Gasselternijveen een masief eiken vloer gerenoveerd

In Gasselternijveen hebben we onlangs een massief eiken vloer nieuw leven ingeblazen! Deze bijzondere vloer, vol karakter, heeft een complete make-over gekregen.

Ons team begon met het grondig schuren van de vloer om alle sporen van gebruik weg te halen. Daarna hebben we de vloer behandeld met speciale oliën, waaronder Magic Oil en 2K naturel olie. Deze zorgen niet alleen voor een frisse look, maar beschermen de vloer ook tegen dagelijkse slijtage.

Het resultaat is verbluffend! De vloer straalt nu in zijn originele pracht en draagt bij aan de warme sfeer van de ruimte. Of het nu een oud of nieuw huis is, de renovatie van een massief eiken vloer voegt altijd een vleugje tijdloze elegantie toe. Zo blijft ook deze vloer in Gasselternijveen een pronkstuk, klaar om nog vele jaren te schitteren.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.