In Enschede een beuken vloer gerenoveerd

In Enschede een houten beuken vloer gerenoveerd

Onlangs hebben wij in Enschede een beuken vloer gerenoveerd voor een klant. De vloer was versleten en beschadigd door jarenlang gebruik, waardoor de klant overwoog om de vloer te vervangen. Gelukkig konden wij de klant ervan overtuigen dat ook het renoveren van de vloer tot een goed optie behoorde.

Ons team van ervaren vakmensen begon met verwijderen van de beschadigde delen van de vloer, en het aanvullen van de ontbrekende delen. Planken zijn daarbij opnieuw op maat gemaakt en er weer ingelegd. Hierna het schuren van de vloer om alle krassen en beschadigingen te verwijderen. Vervolgens hebben we de vloer opnieuw geolied om het hout te beschermen en een mooie glans te geven. Tenslotte hebben we de vloer gepolijst om het een gladde en egale afwerking te geven.

Het resultaat was verbluffend: de beuken vloer ziet eruit als nieuw en de klant is erg tevreden. Wij zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het behoud van deze mooie vloer.

Naast het renoveren en herstellen van vloeren, leggen wij ook nieuwe vloeren. Of het nu gaat om een houten vloer, laminaat of PVC, wij hebben de kennis en ervaring om een vloer te leggen die past bij jouw wensen en budget. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen voor een nauwkeurige plaatsing en afwerking.

Kortom, of je nu een bestaande vloer wilt renoveren of een nieuwe vloer wilt laten leggen, bij ons ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.