Trappen en vloeren verzorgingshuis brandschoon

Tapijt reinigen voor de zorg in Apeldoorn. Bij Thuiszorg TSN tapijt gereinigd met de Rotowash

In dit verzorgingshuis van TSN Thuiszorg zijn de vloeren en trappen weer brandschoon!

Tapijt in de lange hallen van verzorgingshuizen zorgt voor een sfeervolle ambiance. Het krijgt ook veel te verduren. Dagelijks lopen de bewoners, het personeel en bezoekers door de hallen. Daardoor komt veel vuil in de vloerbedekking.

Vuil dat op het tapijt blijft liggen, kan in de meeste gevallen met een stofzuiger worden opgezogen. Helaas heb je ook te maken met onder andere huismijt, geuren en vlekken. Dit trekt diep in de vezels van het tapijt. Om geuren, vlekken en huismijt te verwijderen, is een grondige reiniging nodig.

We hebben het tapijt in dit verzorgingshuis gereinigd middels de Rotowash-methode. Wat houdt deze methode in?

Onze vakmannen sprayen een vlekkenspray in het tapijt. Deze spray weekt het vuil los en kristalliseert. Vervolgens borstelen we op roterende wijze over het tapijt. Met de Rotowash-methode is het mogelijk om al het vuil, zowel aan de oppervlakte als diep in de vezels van het tapijt, te verwijderen.

Wil je dat onze mannen ook voor jou op de knieën gaan? We komen graag langs om de vloer te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor ons is geen vlek te gek!

Rotowash

Diepte reinigen van gestructureerde vloeren met de Rotowash: Door de unieke eigenschappen van de Rotowash, is deze uitermate geschikt voor het reinigen van waterbestendige gestructureerde vloeren die met de gebruikelijke apparatuur zoals schrob-(zuig)machines, water- zuigers en dweil systemen moeilijk te reinigen en te drogen zijn. Tapijt kan met deze vuilopnemende Rotowash optimaal gereinigd worden.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.