Marmeren vloer & aanrechtblad gekristalliseerd

In beilen marmeren vloer gekristalliseerd en geimpregneerd

Een klant in Beilen heeft een marmeren vloer, aanrechtblad en wand in het toilet. Deze tegels hebben we voorzien van een onderhoudsbehandeling. We hebben eerst alles gestript, vervolgens gekristalliseerd en daarna geïmpregneerd.

MARMEREN STRIPPEN

Wanneer moet een marmeren vloer worden gestript?

Op een marmeren vloer brengen we een beschermlaag aan om beschadigingen zo veel mogelijk te voorkomen. Daarnaast zorgt deze bescherming ervoor dat het vuil niet aan het marmer hecht. Als de tegels niet meer goed schoon zijn en stroef aanvoelen tijdens het dweilen, dan komen we graag langs om de tegels/vloer te strippen.

Wat is strippen?

We brengen op de vloer een onderhoudsmiddel aan om het marmer grondig te reinigen. Hiermee is hardnekkig vuil en de oude waslaag snel te verwijderen. We laten het onderhoudsmiddel circa tien minuten intrekken. Met een schrobzuigmachine schrobben we het marmer schoon. Deze machine zuigt het water ook direct op.

MARMER KRISTALLISEREN

Na het strippen kunnen we de tegels kristalliseren. Hierdoor krijgen de tegels weer glans en kleine krasjes worden weggewerkt. De glansgraad is afhankelijk van de oorspronkelijke oppervlaktebewerking (gezoet of gepolijst).

MARMER IMPREGNEREN

Als laatste gaan we de tegels impregneren, waardoor ze waterafstotend worden. Marmer is een kalksteen. In water zit ook kalk. Het kalk in het water kan zich blijvend hechten aan de oppervlak van de tegels. De tegels worden dof en stroef. Door ze te impregneren, krijgen de tegels een beschermlaag die ervoor zorgt dat ze glanzen en glad blijven.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.