Houten mozaïekvloer renoveren in Groningen

Voor een VVE in Groningen houten mozaïekvloeren renoveren

Voor een VVE in Groningen hebben we in een appartementencomplex een houten mozaïekvloer mogen renoveren. In totaal drie verdiepingen. Evenals bij andere houten vloeren schuren we in drie fasen. Deze methode zorgt ervoor dat alle lak en ander vuil grondig wordt verwijderd. Daarnaast maken we de vloer weer mooi egaal.

Na het schuren behandelen we de vloer altijd met een onderhoudsmiddel om beschadigingen te voorkomen. Maar ook om de houten vloer van een kleur naar keuze te voorzien. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Onze vakmannen onderhouden niet alleen houten mozaïekvloeren, ze leggen deze vloer ook!

Wist je dat een houten mozaïekvloer in kleine strookjes van 8 mm. worden gelegd? Meestal in een blokpatroon (een ander patroon is ook mogelijk, bijvoorbeeld visgraat). De standaardafmeting van een blok bestaat uit zeven stroken van 16 cm bij 16 cm. Ook deze vloer is in vele houtsoorten te verkrijgen, waaronder bamboe, eiken, beuken, teak en mahonie.

Waarom zou je voor een houten mozaïekvloer kiezen?

  • Lange levensduur.
  • Eenvoudig uit te breiden (aanbouw).
  • Minimaal loopgeluid.
  • Werkt niet of nauwelijks.

Een houten mozaïekvloer is heel mooi toe te passen in bijvoorbeeld een herenhuis of een woning met een landelijke stijl.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.