Grenen vloer weer in top conditie

Grenen vloer geschuurd in Stadskanaal en in de naturel olie gezet.

Een prachtige oude grenen vloer met brede planken, volledig geschuurd en vervolgens behandeld met natuurlijke olie. Ten slotte zijn er deklijsten geplaatst

Enkele tips voor het onderhoud van grenen vloeren

  • Regelmatig vegen of stofzuigen: Verwijder wekelijks los vuil en stof om krassen op het oppervlak te voorkomen. Gebruik een zachte bezem om voorzichtig stof, dierenhaar en los vuil te verwijderen.
  • Jaarlijkse reiniging met houtreiniger: Maak de vloer eens per jaar schoon met een houtreiniger en een zachte mop. Vermijd echter het gebruik van water, zelfs als er een afdichtmiddel is aangebracht, omdat water het hout kan beschadigen als het erdoorheen sijpelt.
  • Vermijd schurende materialen: Gebruik geen staalwol of schuurpads om krassen te voorkomen. Kies in plaats daarvan voor een zachte doek of spons bij het schoonmaken van hardnekkige vlekken of schoenstrepen.
  • Bescherming tegen vocht: Grenen vloeren zijn gevoelig voor vocht. Plaats matten bij de ingang om vuil en vocht buiten te houden. Veeg gemorste vloeistoffen onmiddellijk op om schade te voorkomen.
  • Periodiek opnieuw afwerken: Net als andere houten vloeren moeten grenen vloeren periodiek worden opgeknapt door te schuren, te kleuren en te voorzien van een nieuwe laag polyurethaan.

Met deze eenvoudige stappen kun je jouw grenen vloer in topconditie houden en de natuurlijke schoonheid ervan behouden!

Liever een nieuwe houten vloer?

Bij G.O.P. de Boer begrijpen we dat sommige vloeren na verloop van tijd niet meer te renoveren zijn. Als uw huidige vloer in slechte staat verkeert, staan we klaar om u te helpen met een gloednieuwe houten vloer. Onze ervaren vakmensen leggen met zorg en precisie een nieuwe vloer voor u neer. Of u nu kiest voor klassiek eiken, warm grenen of een andere houtsoort, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer perfect past bij uw interieur.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken graag uw wensen en laten u de mogelijkheden zien. Bij G.O.P. de Boer staat klanttevredenheid voorop, en we streven ernaar om u een vloer te bieden waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.