Flotex vloerbedekking reinigen bij Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal

Flotex vloerbedekking reinigen in Stadskanaal

Vloerbedekking reinigen is absoluut een ‘must’. Met name als er dagelijks veel over de vloer wordt gelopen. Bij Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal lopen er elke dag vele mensen in en uit. Tijdens de ‘Knoalster Trail’ was het wel heel druk. Meer dan honderd mensen liepen op hun sportschoenen door de praktijk. De vloerbedekking kon daarna wel een grondige reinigingsbeurt gebruiken. Onder de schoenen zit veel vuil dat mee naar binnen wordt genomen. Tijdens een trail worden de schoenen niet netjes op de inloopmatten geveegd. Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal was een van de deelnemende bedrijven in Stadskanaal die hun pand beschikbaar stelde voor het hardloopevenement.

Periodiek de vloerbedekking reinigen adviseren we altijd. De vloer is een visitekaartje van het bedrijf. Hoe diep de vlekken ook in de vloerbedekking zitten, wij gaan elke uitdaging aan. Geen vlek is voor ons te gek!

Zeer hoge prestatie

Bij Fysiotherapie Mantinghcentrum Stadskanaal ligt door de hele praktijk Flotex vloerbedekking. Flotex is een prachtig product van Forbo Flooring. Het heeft de sterke en duurzame kenmerken van een vlakke en veerkrachtige vloerbedekking gecombineerd met de comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex continue bescherming tegen bacteriën, zoals MRSA en E.coli, en een zeer hoge slipvastheid. In de hoogwaardige vinylrug is het antibacteriële middel Sanitized geïntegreerd, waardoor de antibacteriële prestaties blijven behouden. Zelfs na het reinigen en stofzuigen!

Lange levensduur

Flotex is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Elk type vloerbedekking heeft eigen unieke kenmerken, waardoor per vloer wordt bekeken welke Flotex vloerbedekking het meest geschikt is. De ene vloer heeft meer te lijden dan de andere. Alle Flotex vloerbedekkingen leveren extreme prestaties. Daardoor is de levensduur van de producten zes keer zo lang als die van andere textielsoorten.

Vuil geclassificeerd

Flotex vloerbedekking heeft door het type vezels en de kleurstelling een ‘vuilverbergend’ karakter. Elke kleur en dessin is geclassificeerd op basis van het vermogen om vuil te verbergen.

Allergievriendelijk vloerbedekking

Uit testen is gebleken dat Flotex vloerbedekking een positieve impact heeft op allergieën. Van ‘Allergy UK’ heeft Forbo Flooring zelfs een keurmerk voor hun product mogen ontvangen. De vloerbedekking vangt de allergene stoffen op die in de ruimte rondzweven. Op het moment dat de vloer wordt gereinigd, worden de stoffen losgelaten. Vergeleken met andere tapijtsoorten laat Flotex tweemaal zo veel allergene stoffen los. Het comfort in de ruimte is daardoor veel hoger.

Meer informatie

Wil je meer weten over Flotex vloerbedekking? Neem gerust contact met ons op via 0599650299 of vul het contactformulier in. Wij adviseren graag over de mogelijkheden van Flotex.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.