Eiken vloer renoveren bij Center Parcs De Eemhof

Eikenhouten vloer renoveren bij Center Parcs De Eemhof

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor het renoveren van uw eikenhouten vloer? Zoek dan niet verder dan GOP de Boer van Vloervernieuwing.nl! Onze ervaren vakmensen hebben de vaardigheden en kennis om zelfs de meest beschadigde vloeren te herstellen en weer nieuw leven in te blazen.

Wateroverlast kan funest zijn voor een mooie houten vloer. Gelukkig hebben onze vakmannen de expertise om beschadigde vloeren te herstellen. Zo hebben ze bij Center Parcs Eemhof een zwaar geschotelde eiken houten vloer van maar liefst 580 m2 gerenoveerd nadat deze schade had opgelopen door wateroverlast.

Wat betekent 'zwaar geschoteld' precies? Zwaar geschoteld betekent dat de planken bij de randen omhoog staan. Dit maakt het lastig om de vloer te schuren en te behandelen. Onze vakmannen hebben echter de juiste expertise en apparatuur om deze uitdaging aan te gaan.

Hoe hebben onze vakmannen deze houten vloer precies hersteld? Het proces van renovatie begint met het grof schuren van de planken om de toplaag (vuil en lak) te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van korrel 24. Om bij de oude laklaag te kunnen komen van de geschotelde vloerdelen, moet eerst het schotelen worden opgeheven. Dit is een belangrijke stap om een gladde en egale vloer te kunnen creëren.

Tijdens de tweede schuurgang worden de planken met een fijnere korrel geschuurd om krassen en de laatste lakresten te verwijderen. Hierna worden de planken zeer fijn geschuurd, zodat de vloer mooi glad is om te worden afgewerkt met een tweecomponenten olie van Pallmann. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor zwaar belaste houten vloeren en zorgt voor een duurzame bescherming van de vloer.

Na dit proces van schuren en behandelen, was deze eiken houten vloer weer als nieuw en kon het opnieuw worden gebruikt. Onze vakmannen hebben dus niet alleen de beschadigde delen van de vloer hersteld, maar ook gezorgd voor een duurzame en fraaie afwerking.

Bent u op zoek naar vakmannen die beschadigde houten vloeren kunnen herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis, expertise en apparatuur om uw vloer weer als nieuw te maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij danken Iedema Projectstoffering voor de opdracht en het vertrouwen.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.