Bestaande eiken houten vloer verlengen

Eiken vloer aanheling vloeronderhoud vloerrestauratie Vloervernieuwing.nl Stadskanaal

Na een verbouwing kan het voorkomen dat de bestaande vloer moet worden doorgetrokken, omdat een gedeelte is aangebouwd of een haard is geplaatst waardoor een deel van de vloer moest worden verwijderd. De nieuwe planken worden evenals de andere planken in hetzelfde verband gelegd. Hierdoor is geen verschil te zien tussen de bestaande en de nieuwe vloer. Dit wordt ook wel ‘aanhelen’ genoemd.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Voor het aanhelen van de eiken houten vloer hebben we gebruikgemaakt van de ‘oude’ planken. Om de planken te kunnen leggen, is eerst de ondervloer uitgevlakt. Daarna hebben we de planken op maat gezaagd. Vervolgens hebben we de ‘nieuwe’ planken op de ondervloer gelegd. Voor de afwerking hebben we de planken voorzien van dezelfde kleur als de bestaande vloer.

De eiken houten vloer is gelegd zonder de bestaande vloer te renoveren. Het eindresultaat mag er zijn!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.