Inloopzones reinigen bij bedrijf in Groningen

Een deurmat reinigen voor bedrijven en instellingen doen we periodiek!

Een deurmat reinigen voor bedrijven en instellingen doen we periodiek!

Met onze bus en truckmount rijden we door Groningen, Drenthe, Friesland, maar ook elders in Nederland om inloopzones en deurmatten te reinigen bij bedrijven en instellingen. Naast dat de matten ervoor zorgen dat de vloeren niet beschadigen door het vuil van buiten, vindt de eerste indruk die bezoekers krijgen al plaats bij de entree. Ons advies: zorg er altijd voor dat de deurmat en de inloopzone er verzorgd bij liggen!

Werkwijze deurmat reinigen

De inloopzone en deurmat reinigen voeren we uit met de Truckmount. Truckmount is in staat om de meest vieze deurmatten snel en tot in de diepste vezels van de mat schoon te krijgen. De deurmatten worden slechts met water en onder hoge druk gereinigd.

Door periodiek de deurmat te laten reinigen, houdt u een mooie, schone entree!

Meer weten?

Meer informatie over het reinigen van deurmatten en inloopzones ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Bezoekers komen binnen, vuil blijft buiten!

Met 35 jaar ervaring is vloervernieuwing.nl van G.O.P. de Boer uit Stadskanaal uw vertrouwde partner voor hoogwaardige entreematten en schoonloopzones. Wij zijn gespecialiseerd in effectieve vuil- en vochtreductie in gebouwen, waardoor uw vloeren langdurig beschermd blijven.

Kies voor duurzame oplossingen en minimaliseer schoonmaakkosten. Vertrouw op onze expertise voor stijlvolle en functionele toepassingen, ideaal voor inloopzones in bedrijven, scholen of de zorgsector.

Of het nu gaat om deurmatten, ingangsmatten, vloermatten, ingangstapijten, inloopmatten, vuilmatten, binnenmatten, antislipmatten, schoonloopmatten, of buitenmatten, wij zijn uw specialist. Met name in Noord Nederland, waaronder Groningen, Drenthe en Friesland leggen en reinigen wij dagelijks inloopzones.

Ontdek de meerwaarde van G.O.P. de Boer voor uw bedrijf.

Bezoek onze pagina inloopzones Of vraag direct een offerte bij ons!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.