Deurmat reinigen

Een deurmat reinigen voor bedrijven en instellingen doen we periodiek!

Een deurmat reinigen voor bedrijven en instellingen doen we periodiek!

Met onze bus en truckmount rijden we door Groningen, Drenthe, Friesland, maar ook elders in Nederland om inloopzones en deurmatten te reinigen bij bedrijven en instellingen. Naast dat de matten ervoor zorgen dat de vloeren niet beschadigen door het vuil van buiten, vindt de eerste indruk die bezoekers krijgen al plaats bij de entree. Ons advies: zorg er altijd voor dat de deurmat en de inloopzone er verzorgd bij liggen!

Werkwijze deurmat reinigen

De inloopzone en deurmat reinigen voeren we uit met de Truckmount. Truckmount is in staat om de meest vieze deurmatten snel en tot in de diepste vezels van de mat schoon te krijgen. De deurmatten worden slechts met water en onder hoge druk gereinigd.

Door periodiek de deurmat te laten reinigen, houdt u een mooie, schone entree!

Meer weten?

Meer informatie over het reinigen van deurmatten en inloopzones ontvangen? Neem gerust contact met ons op of vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u geheel vrijblijvend een prijsopgave in uw mailbox!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over het mogelijk gieten, leggen of renoveren van uw vloer? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!
Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299 of vraag een terugbel verzoek aan.

Vloervernieuwing

Renovatie is niet alleen onderhoud, maar eventueel ook een nieuwe vloer! Misschien kunnen wij u verrassen met een scherpe offerte!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.