Musselkanaal Arturo Microcement op een garagevloer

Vandaag en morgen volgen de epoxy afwerklagen.

In Musselkanaal hebben we onlangs een geavanceerd coatingsysteem aangebracht op een garagevloer, waarbij elk detail met zorg werd behandeld. De vloer onderging eerst een grondige diamantschuring om een optimale hechting te waarborgen. Vervolgens werd een hoogwaardige primer aangebracht, die niet alleen de duurzaamheid versterkte maar ook zorgde voor een naadloze basis.

In de daaropvolgende dagen werden de epoxy afwerklagen aangebracht. Deze specifieke fase droeg bij aan de bescherming van de vloer tegen slijtage, chemicaliën en andere externe invloeden. Bovendien creëerde het een esthetisch aantrekkelijke afwerking met een strakke, moderne uitstraling.

Het gecoate oppervlak is nu niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ook bestand tegen dagelijkse belastingen. Of het nu ging om het beschermen van de garagevloer tegen morsen, slijtage of het realiseren van een esthetische upgrade, ons coatingsysteem bood destijds een allesomvattende oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe wij destijds uw vloer hebben kunnen transformeren en beschermen met onze hoogwaardige coatingdiensten.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.