Trap van kindcentrum (MFA) vernieuwd.

Trap in de centrale hal van een kindcentrum (MFA) geschuurd en opnieuw afgewerkt.

In de vakanties werken wij lekker door. Voor vloervernieuwing.nl is het dan hoogseizoen. De scholen, MFA-gebouwen, sporthallen en - zalen zijn gesloten. Dit is hét moment om de vloeren van onderhoud te voorzien.

In dit MFA-gebouw komen buiten de vakanties veel mensen over de vloer. Ondanks dat de gebouwen zijn voorzien van een inloopzone bij de buitendeur, ligt er veel zand op de vloer. We hebben het vaker gemeld: zand veroorzaakt de meeste schade aan een vloer. De houten trap in dit MFA-gebouw vertoont dan ook veel slijtage.

De trap is gemaakt van gelaagd plaatmateriaal (multiplex). Dat houdt in dat tijdens het schuren uiterste voorzichtigheid van de mannen wordt gevraagd. Onze vakmannen draaien hun hand nergens meer voor om.

Na het schuren is de trap afgewerkt met een slijtvaste twee componenten (2K) projectlak. Deze lak zorgt voor extra bescherming om slijtage zo veel mogelijk te voorkomen.
Ook hier weten ze: onderhoud is behoud. Als je zo lang mogelijk plezier wilt hebben van een vloer en/of trap, dan is periodiek noodzakelijk.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.