Bourtange hardsteen gereinigd & geïmpregneerd

In de Vesting bourtange Belgisch hardsteen van 3 hallen gereinigd.

Belgisch hardsteen in 3 hallen bij de Vesting bourtange gereinigd en voorzien van kleurverdiepende impregneer circa. 24m2 totaal.

Belgisch hardsteen reinigen en impregneren

Belgisch hardsteen heeft weinig onderhoud nodig. Een kleine dosering reinigingsmiddel en water voldoet veelal. In Vesting Bourtange komen dagelijks vele mensen over de vloer. Periodiek een grondige reinigingsbeurt en de vloer opnieuw voorzien van een beschermlaag, behoudt de uitstraling van Belgisch hardsteen.

Belgisch hardsteen reinigen

Deze 24 vierkante meter Belgisch hardstenen vloer hebben we eerst goed gereinigd. De vloer is gevoelig voor vlekken. Water of drinken dien je direct droog te maken om kringen op de tegels te voorkomen. De waterkringen die op de tegels zaten, zijn met een reinigingsmiddel/-was van de tegels geboend.

Belgisch hardsteen impregneren

Vervolgens is de vloer behandeld met een kleurverdiepende impregneer. De Belgisch hardstenen tegels krijgen niet alleen hun kleur terug, maar ook een beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat vloeistoffen niet in de tegels trekken en vuil van buiten zo weinig mogelijk beschadigingen veroorzaken.

Onderhoud Belgisch hardsteen

De Belgisch hardstenen vloer in Vesting Bourtange wordt veel belast. Met name in het hoogseizoen. Naast het periodiek onderhoud, adviseren we hoe de vloer het beste kan worden onderhouden. Het gebruik van goede onderhoudsproducten is heel belangrijk. Dat geldt niet alleen voor deze vloer. Onderhoud is behoud!

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.