Vloeren & Trappen Schuren bij De Nieuwe Kolk

Vloeren en trappen schuren in De nieuwe Kolk in Assen

Voor het cultuurcentrum De Nieuwe Kolk in Assen voeren wij periodiek werkzaamheden uit. Gedurende het jaar reinigen we stoelen en de vloerbedekking in de bioscoopzalen. Vlak voor het theaterseizoen begint hebben we de houten vloeren en trappen van een metamorfose voorzien. De vloeren zien er weer als nieuw uit. Laat het culturele seizoen in Assen maar beginnen!

Houten vloeren en trappen schuren

Om de houten vloeren weer mooi strak en egaal te krijgen, hebben we alle vloeren en trappen grondig geschuurd. Daarna is alles stofvrijgemaakt om het houtwerk in de lak te zetten. Op de vloeren en de trappen zijn twee lagen ‘Pure’ (2k-lak) aangebracht. Deze lak zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het hout.

Houten vloer lakken met Pallmann Pall-X 98 Gold

Nadat de lak is aangebracht, dienen de vloeren en trappen licht te worden gepolijst. Met een stofzuiger zuigen we alle stof op om het hout af te werken met een 2k-aflak van Pallmann (Pall-X 98 Gold). Deze laag biedt optimale bescherming aan de vloer en de trappen die aan zeer zware belasting onderhevig zijn. In openbare gebouwen waar veel mensen in- en uitlopen is optimale bescherming zeker aan te raden.
 

Pall-X 98 Gold van Pallmann is geschikt voor het lakken van:

  • Geschuurde houten en parketvloeren in zwaar belaste ruimtes, zoals scholen, concert- en theaterzalen, zorgcentra, winkels en kantoren.
  • Parket op vloerverwarming
  • Kopshoutenvloer RE
  • Houten elementen bij binnen timmerwerk

Meer informatie houten vloer schuren en lakken

Is je houten vloer ook aan vernieuwing toe? We komen ook graag bij jou over de vloer! Neem gerust contact met ons op via 0599 – 650299 of vraag vandaag nog een offerte aan via het contacformulier. Binnen 24 uur ontvang je geheel vrijblijvend een prijsopgave in de mailbox.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.