Bamboe visgraatvloer renoveren

Bamboe visgraatvloer renoveren

Een grote trend op het gebied van vloeren is de visgraatvloer. We zien deze vloer vaak van pvc voorbijkomen als alternatief voor de klassieke, houten vloer. De houten visgraatvloer is in diverse houtsoorten verkrijgbaar, waaronder bamboe.

Bamboe is duurzaam en 100% ecologisch. Daarom wordt het steeds vaker gekozen als vervanger voor eiken.

Bij deze klant hebben we een originele bamboe visgraatvloer mogen renoveren. In het midden van de vloer hebben we een aantal planken vervangen. Vervolgens hebben we de gehele vloer geschuurd. Om de bamboe visgraatvloer een mooie, frisse uitstraling te geven, hebben we de vloer gelakt. Deze laklaag dient tevens als beschermlaag.

Heb jij in huis ook een mooie houten visgraatvloer, die onderhoud nodig heeft? Of overweeg je een houten visgraatvloer te laten leggen? Neem gerust eens contact met ons op. We komen graag langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Renovatie, onderhoud of een vloer laten leggen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het gieten, leggen of renoveren van uw vloer, inclusief opties zoals gietvloeren, betonvloeren en tapijtreiniging, of het schoonmaken van inloopmatten?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte!

Wilt u liever iemand spreken, neem telefonisch contact met ons op via 0599-650299

Vloervernieuwing

Vloerrenovatie omvat niet alleen onderhoud, maar biedt ook de mogelijkheid om volledig nieuwe vloeren te leggen! Wellicht kunnen wij u aangenaam verrassen met een concurrerende offerte, of het nu gaat om renovatie of het leggen van geheel nieuwe vloeren!

Heeft u een andere vraag? Gebruikt u dan a.u.b. ons contactformulier!

Tags

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust een kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.