Vloervernieuwing FB Pixel

Renovatie houten vloer

Na renovatie, totaal vernieuwd…

Een houten vloer of parket is een rijkdom om te hebben. Of het nu gaat om eiken, grenen, vuren, merbau, jatoba of bijvoorbeeld beuken hout; natuurlijke materialen zijn de basis van ons bestaan. Deze materialen brengen dan ook veel warmte en een mooie uitstraling in elke denkbare situatie.

Naar verloop van tijd heeft een houten vloer onderhoud nodig. Op houten vloer en parket gebied zijn er vele mogelijkheden qua renovatie ten behoeve van de afwerking van uw vloer.

Na een renovatie is bijna elke afwerking mogelijk. Wij bieden afwerkingen zoals hardwax, olie en lak. Daarnaast zijn authentieke was vloeren qua uitstraling en gebruik een veel gemaakte keuze. Bij een renovatie beginnen we in de meeste gevallen met het 3-fasen schuren van uw houten vloer of parket. Op deze manier wordt de vloer vrij gemaakt van oude lak, olie of was. Daarna wordt met een steeds fijnere korrel de vloer teruggeschuurd tot afwerkbaar niveau.

Vervolgens polijsten wij de vloer en maken we deze stof vrij. Door het polijsten worden de meest fijne houtvezels weggeschuurd, voor een glad eindresultaat. Afhankelijk van uw afwerk wens wordt de vloer vervolgens behandeld met olie, lak, hardwax of een andere door u gewenste afwerking.

Wij schuren uw houten vloer absoluut stofvrij!

Vloervernieuwing.nl. Voor het renoveren en onderhouden van alle houten vloeren en parket. Tevens leveren en leggen wij nieuwe houten vloeren; van planken vloer tot visgraat parket.

GRATIS EEN OFFERTE?

Vraagt u gerust kosteloos en zonder enige verplichting een advies voor uw bedrijf, woning en/of situatie aan.